Almás-vaníliás zabpuding

Almás-vaníliás zabpuding

Hozzávalók: 40 gramm zabpehely, 250 ml növényi tej, 150 ml víz, 1 édes alma, 15 gramm
vaníliapuding, tetszés szerinti édesítő: vaníliáscukor, esetleg méz.
Elkészítés: A pudingport pici tejben elkeverjük, a többi folyadékot feltesszük főni. Ha
forr, beletesszük az elkevert pudingot és a zabpelyhet, újraforraljuk. Az édes almát
lereszeljük és a zabpudinghoz adjuk, utána bármilyen toppinggal díszítjük. (Almaszeletek,
banánkarikák, mandulaforgács, csokicsepp stb.) Ha gyümölccsel díszítjük nem is
szükséges édesíteni, önmagában nagyon finom.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük