Banán sushi

Banán sushi

Hozzávalók 2 darabhoz:
60 gramm liszt
60 gramm banán pürésítve vagy ugyanennyi mennyiségű joghurtalternatíva
120 ml növényi tej
Tölteléke:

2 kisebb banán és ehhez 100 gramm növényi túró, sűrű joghurt alternatíva vagy vaníliapuding
A tetejét díszíthetjük darált vagy szeletelt mandulával, kókuszreszelékkel, darabolt pisztáciával,
mogyoróval.
Elkészítés:
A 3 összetevőt kikeverjük és egy teflon serpenyőben 2 palacsintát készítünk belőle. Mivel magas a gyümölcstartalma, könnyen leéghet, ezért jól olajozzuk ki a serpenyőt, magas hőfokon tegyük bele a masszát, majd vegyük le közepes vagy kicsi hőfokra és süssük mindkét felét aranybarnára.
Ezután kenjük meg a palacsintát túrókrémmel vagy vaníliapudinggal, majd egy egész hámozott banánt tegyünk a közepére, tekerjük fel. Szeletekre vágjuk, opcionálisan díszítjük.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük