Banánkenyér (mindenmentes)

Banánkenyér (mindenmentes)

Hozzávalók:

4 érett banán

1/4 bögre olaj

1/4 bögre növényi tej

2 ek datolyaszirup

2 bögre gluténmentes lisztkeverék

1 tk őrölt fahéj

1 tk sütőpor

1/2 tk só

1/2 bögre aszalt vörösáfonya vagy bármilyen egyéb aszalvány

1 banán a díszítéshez a tetejére

Elkészítés:

A banánokat villával összetörjük, majd hozzáadjuk a nedves hozzávalókat. Külön kimérjük a száraz hozzávalókat is. Az összetevőkből muffintészta állagú tésztát keverünk. Kibélelt őzgerinc vagy kenyérformába tesszük, a tetejére félbevágunk egy banánt és azt is ráhelyezzük. 180 fokon nagyjából 50 percig sütjük. (Tűpróba)

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük