Cukkinis-sárgarépás fasírt

Cukkinis-sárgarépás fasírt

Hozzávalók
50 dkg cukkini és sárgarépa vegyesen

15 dkg gluténmentes zabpehely

1-2 gerezd fokhagyma

só, bors ízlés szerint

5 dkg gluténmentes zsemlemorzsa

olaj a sütéshez
Elkészítés
A cukkinit és a répát lereszeljük, megsózzuk, hagyjuk, hogy levet eresszen, majd kinyomkodjuk. Hozzátesszük a többi belevalót, ízesítjük és alaposan összekeverjük.
A masszából dió nagyságú falatokat formázunk, azokat ellapítjuk és meghentergetjük a zsemlemorzsában.
Egy sütőlapot lekenünk olajjal, majd rásorakoztatjuk a fasírtokat. 190 °C-on aranybarnára sütjük, félidőben mindet megfordítjuk.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük