Sült csirkecomb őszi zöldségágyon

Sült csirkecomb őszi zöldségágyon


Hozzávalók
4 db csirkecomb

1 lilahagyma

4 gerezd fokhagyma

2 kisebb cékla

1 nagy édesburgonya,

2 szál sárgarépa,

3-4 szem burgonya

2 db alma

só, bors, olívaolaj.


Elkészítés
A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A hagymát is felszeleteljük.
A húst megtisztítjuk. Tepsire rendezzük a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk. Meglocsoljuk olívaolajjal. A tetején elrendezzük a csirkecombokat, amelyeket előtte besózunk. Az egészet alufóliával lefedve 40 percig sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk a combokat és a zöldségeket. Az egész készülhet sütőzacskóban is. Kisebb babáknak turmixolva adhat

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük