Lazac spenótos-gombás raguval

Lazac spenótos-gombás raguval


Hozzávalók

1 fej vöröshagyma

4 gerezd fokhagyma

1 nagy csomag bébispenót (25 dkg)

500 gramm lazac

olaj, só, bors

200 ml növényi tejszín.


Elkészítés

A lazacszeleteket sózzuk, borsozzuk, olajozott tepsire fektetjük, és 15 perc alatt, 200 °C-on sütőben megsütjük.
Eközben elkészítjük a mártást. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük rajta az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a gombát, a fokhagymát és a spenótot.
Összefonnyasztjuk, felöntjük a tejszínnel és néhány percig rotyogtatjuk.
Az elkészült lazacot a tejszínes mártással kínáljuk.
Tipp Köretként krokett, krumplipüré, hasábburgonya illik hozzá.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük