Hozzávalók:
1 dl bármilyen ízű és színű gyümölcslé (narancslé, almalé, ananászlé, pirosbogyós gyümölcslé)
2 kiskanál méz
1 kiskanál citromlé (frissen facsarva)
2 evőkanál zselatin
Elkészítés:
A gyümölcslében feloldjuk a zselatint, a mézet és a citromlevet, majd közepes lángon megfőzzük. (Olvadjon meg a zselatin) Helyezzük szilikonformába és hűtőben hagyjuk megdermedni.
Ezután könnyedén kiszedhető a gumicukor a formából.
Tipp: pipettával vagy fecskendő segítségével is tehetjük cseppmentesen a formákba a masszát.
Ez a gumicukor nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert, felesleges színezéket, glutén és tejterméket sem! Ha nem fogy el rögtön, hűtőben, kis dobozban tároljuk.






Legutóbbi hozzászólások