Húsvéti tulipánok

Húsvéti tulipánok

A Húsvéti asztal dísze lehet ez a hidegtál. Bárhogy variálható, a miénk most glutén-tej és tojásmentes kukoricasaláta paradicsomfejben.

Így készült:

Hozzávalók:

-1 doboz tejmentes „tejföl” (Nálunk Dr.Oetker Creme Vega)

-2 evőkanál glutén-tej és tojásmentes majonéz (innen rendeltem: https://www.vitalitymax.hu/webshop/elelmiszerek/szoszok-martasok-poralapok/veganchef-veganez-light-majonez-320-ml/

-egy doboz édes kukoricakonzerv

-1 fél fej lila hagyma

-só, bors ízlés szerint

-opcionálisan növényi feta is mehet bele (Violofe pl.), apróra vágva nagyon finom, krémes ízt ad neki

-díszítésnek újhagyma és paradicsom

Elkészítés:

A tejfölt kikevertem a majonézzel, majd beletettem az apróra vágott lila hagymát és a lecsepegtetett kukoricakonzervet, opcionálisan a krémsajtot is. Sóval, borssal ízesítettem. Eközben kifaragtam a paradicsomból a tulipánfejeket és megtöltöttem a majonézes salátával. Újhagymával díszítettem.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük