Hozzávalók:
30 dkg Schar B liszt vagy gluténmentes univerzális lisztkeverék
20 dkg tejmentes margarin
10 dkg porcukor
1 ek vaníliaaroma
1 bio citrom lereszelt héja
Elkészítés
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd hűtőbe tesszük pihentetni.
Rizslisztes felületen kicsit több, mint fél cm vastagra nyújtjuk, majd kiszaggatjuk, nyomdázzuk. Papírral bélelt tepsire sorakoztatjuk és 10-12 perc alatt készre sütjük.
További linzerrecepteket itt találsz még: https://szeretetkonyham.hu/?p=1130 és itt: https://szeretetkonyham.hu/?p=1126
Anyák napi sütiszaggatóimat itt találod: https://szeretetkonyham.hu/?product=anyak-napi-sutiszaggato-szett-es-kekszpecset-5-darabos
és itt: https://szeretetkonyham.hu/?product=anyak-napi-sutiszaggato-es-kekszpecset-szett-5-darabos-viragos
Legutóbbi hozzászólások