Csokicseppes muffin (glutén-tej és tojásmentes)

Csokicseppes muffin (glutén-tej és tojásmentes)

Nagyon szeretem Steiner Kristóf receptjeit. Ezt a muffint évek óta sütjük, mindig máshogy. Most éppen így készült:

Hozzávalók:

2 csésze liszt (Schär C vagy Miklós liszt)

1 csésze cukor (én csak fél csészét tettem bele, így is éppen elég édes lett!)

Fél zacskó sütőpor

1 kávéskanál fahéj

0,25 csésze olaj

1 csésze növényi tej (nekem több kellett bele, folyamatosan tettem hozzá)

1 csésze csokicsepp (tejmentes)

A tésztát összekeverjük, muffin formákba kanalazzuk és 180 fokon megsütjük. Kristóf 22 percet ír, nekem ez sosem elég, most is 28-30 percig sütöttem. Ebből a mennyiségből sok muffin lett, kb. 18 db.

1 hozzászólás

  1. Szilágyi Vilma

    Kedves Jótevő!
    Hálásan köszönöm
    A Seregnyi,
    Csodás Receptet:
    Egy Köszönetteljes Olvasó

    Válasz

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük