Hozzávalók:
125 gramm sütőtökpüré
100 gramm puha, olvasztott vaj (növényi margarin)
2 db tojás
175 gramm gluténmentes lisztkeverék
1 csipet só
120 ml növényi tej (további mennyiséget folyamatosan lehet hozzáadni, ha sűrűsödik be a tészta a sütés során)
1 kiskanál sütőpor
3 ek. méz
ízesítésnek: vaníliaaroma vagy fahéj, esetleg mézeskalács fűszerkeverék
Elkészítés:
A felsoroltakból sűrűbb gofritésztát keverünk, majd gofrisütőben aranybarnára sütjük őket.
A mi gofrisütőnk teflonos, így csak az első gofri előtt kellett olajozni.
A tészta a sütés során folyamatosan sűrűsödhet be, pici tejjel lazíthatjuk. Nagyon finom, kellemes ízű finomság sül ki belőle. 🙂


Legutóbbi hozzászólások