Hozzávalók:
450 gramm liszt, ebből nálam: 400 gramm gluténmentes sütiliszt és 50 gramm darált mandula/mandulaliszt
300 gramm tejmentes margarin
150 gramm porcukor
Egy pici vaníliaaroma
Egy pici reszelt citrom héja
A töltelékhez:
Narancskrém vagy lekvár
Étcsoki a bevonáshoz
Elkészítés:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd betesszük a hűtőbe pihenni, hogy a margarin visszadermedjen és egy jól nyújtható tésztát kaphassunk.
A tésztát ezután rizslisztezett felületen kinyújtjuk és kiszaggatjuk párosával a köröket Sütőpapírral bélelt lapra helyezzük őket és 175 fokon 10-12 perc alatt aranybarnára sütjük.
Narancskrémmel töltjük (Gustoban vettem (Tejfehérjét tartalmaz! HA nem fogyaszthatod, lekvárral töltsd meg!), majd ráragasztjuk a párjukat és olvasztott étcsokival bevonjuk. Tetszőlegesen dekoráljuk.



Legutóbbi hozzászólások