Hozzávalók:
- 300 gr gluténmentes sütiliszt
- 150 gr méz
- 50 gr porcukor
- 1/4 tk mézeskalács fűszerkeverék
- 1/2 tk fahéj
- 50 gr margarin
- 30 ml növényi tej
Elkészítés:
Keverjük össze a száraz alapanyagokat, majd egy lábasban melegítsük össze a margarint a mézzel. Ne forraljuk fel, csak enyhén melegítsük, hogy könnyebb legyen összedolgozni a tésztát a többi alapanyaggal. Azonnal dolgozhatunk a tésztával.
Nyújtsuk fél cm vastagra, szaggassuk tetszőleges formákkal, majd sorakoztassuk sütőlapra, nyomdázzunk igény szerint a tetejére, majd 180 fokon 10-12 perc alatt süssük készre.
Sütiszaggatót és pecsétet itt találtok: 🙂 https://szeretetkonyham.hu/?product_cat=sutiszaggatok-es-pecsetek
Legutóbbi hozzászólások