Tejszínes-zöldpesztós vöröslencse tészta

Tejszínes-zöldpesztós vöröslencse tészta

Nagyon gyorsan elkészíthető, 10 perces étel, ráadásul tápláló és nagyon egészséges is!

Hozzávalók:

1 csomag vöröslencse tészta

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 üveg zöldpesto (bazsalikomos)

1 doboz növényi tejszín (250 ml)

Olaj

Elkészítés:

A tésztát kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a a fokhagymát is és pici olajon megdinszteljük.

Ráöntjük a zöldpestot, majd a tejszínt is, összeforraljuk.

Pirított bacon kockákkal tálaljuk.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük