Hozzávalók
1 db lilahagyma
1 kisebb cukkini
1 kaliforniai paprika
6 db kisebb paradicsom
5 gerezd fokhagyma
30 dkg csirkemell.
A pestóhoz 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál olaj, és bármilyen zöldfűszer (pl. bazsalikomlevél, oregánó).
Elkészítés
A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk, egyforma nagyságú darabokra vágjuk, a csirkemellet is felkockázzuk, majd a felkockázott alapanyagokat nyársra húzzuk. A nyárs
végére kerülhet (vegán) sajt is.
Elkészítjük a pestót: a fokhagymát és a fűszernövényt pépesre zúzzuk és összekeverjük az olajjal.
A zöldségeket és a húst meglocsoljuk a pestóval, majd grillfunkción 30-35 percig sütjük.
Friss bagettel tálaljuk.

Legutóbbi hozzászólások