Ribizlis keksz

Ribizlis keksz


Hozzávalók
2 db banán

1 bögre gluténmentes zabpehely,

datolyaszirup (kihagyható, mert a banán is édesít)

1 evőkanál chia mag

1 nagy marék ribizli

egy pici sütőpor (mellőzhető).
Használhatunk mazsolát, aszalványokat, étcsokidarabokat, mogyoróvajat is.
Elkészítés
A banánt villával összetörjük, majd a további hozzávalókkal összekeverjük. Kb. 15 percen át pihentetjük, hogy a zabpehely felszívja a nedvességet a gyümölcsökből és megpuhuljon.
A masszából kanálnyi mennyiségeket helyezünk sütőpapírral bélelt sütőlapra, majd 190 °C-on kb. 15-20 perc alatt pirulásig sütjük a kekszeket.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük