Hozzávalók:
12 db rizspufi korong (natúr)
120 ml növényi tej
100 gramm mogyoróvaj
édesítés ízlés szerint (cukor+vaníliáscukor)
1 csomag vanília és 1 csomag karamell pudingpor, hozzá 4-4 dl növényi tej és 3-3 ek. cukor
50 gramm tejmentes csoki
A díszítéshez mogyoródarabkák
Elkészítés:
A rizspufit összetörjük apró darabkákra és a 120 ml édesített növényi tejben megáztatjuk. Hozzákeverjük a mogyoróvajat.
Elkészítjük a pudingokat külön-külön. Lehűtjük.
Rétegezzük kelyhekbe: alulra a mogyoróvajas rizspufi, rá az egyik pudingréteg, majd a másik, ezután az olvasztott csoki és a díszítés. 🙂 Egyszerű és nagyszerű.
Nálunk a díszítés egy vegán Schogetten csokikocka félbevágva.




Legutóbbi hozzászólások