Vöröskáposzta fasírt

Vöröskáposzta fasírt

Hozzávalók:
50 dkg vöröskáposzta
3 gerezd fokhagyma
1 fél hagyma
só, bors, fűszerkömény ízlés szerint
10 dkg gluténmentes lisztkeverék
gluténmentes zsemlemorzsa a forgatáshoz
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A vöröskáposzta felső leveleit leszedjük, majd torzsáját kivágva nagyon apróra ledaráljuk konyhai aprítóval. Sózzuk meg a káposztát, majd pihentessük, amíg levet nem ereszt. Ezután nyomkodjuk ki a levét, és adjuk hozzá a többi hozzávalót. Diónyi mennyiségeket formázunk a masszából, majd hempergessük meg a zsemlemorzsában. Forró olajban, közepes lángon, serpenyőben aranybarnára sütjük a pogácsákat.

Hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük